Ирландският сайт beaut.ie включи снимка на министър Николина Ангелкова с актрисата

...
Ирландският сайт beaut.ie включи снимка на министър Николина Ангелкова с актрисата
Коментари Харесай

Николина Ангелкова сред най-добре облечените звезди на Оскарите

Ирландският сайт beaut.ie включи фотография на министър Николина Ангелкова с актрисата Джизела Маренго в материал за най-добре облечените звезди на церемонията по раздаването на Оскарите.

Изданието класира десетте най-добре облечени звезди. От оповестените фотоси читателите могат да подберат своите любимци.

Българският министър на туризма Николина Ангелкова пусна свои фотоси от церемонията, измежду които и тази с Джизела Маренго на профила си във Facebook.
 Николина Ангелкова и Джизела Маренго Снимки: Facebook  Ангелкова дружно с Марк Вайнгартен  Ангелкова и Гари Рицо  Николина Ангелкова с Франк Стифел
“За мен е огромна чест да съм тук на юбилейната 90-та гала по връчване на Оскарите. Това бе най-забележителното събитие за целия кино свят. Ще продължим да промотираме България посредством силата и въздействието на киноиндустрията, киното има милиони почитатели и доста ни оказва помощ. Вярвам, че това ще докара до триумф. Изключително доста благодаря на всички мои приятели-актьори, които персонално ме поканиха. Веднага след церемонията поздравих трима от носителите на Оскар Frank Stiefel, Gary A. Rizzo и Mark Weingarten.”, написа Ангелкова.



Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР